Registratie in dit forum

In dit gedeelte kunt u een vraag stellen. Vragen die zijn beantwoord worden gesloten en komen automatisch in het archief terecht. Kijk dus eerst even in het archief.

Moderator: Moderatorteam

Gebruikersavatar
thijeleo
Beheerder
Beheerder
Agent-BD
Berichten: 7786
Lid sinds: 21 mei 2003, 12:00
Roepnaam: Leo
Twitter: thijeleo
Facebook: leotenthije
Linkedin: thijeleo
Locatie: Zelhem
Geslacht:
Leeftijd: 65
Contact:

Registratie in dit forum

Ongelezen bericht door thijeleo »

Het infopolitie vraag en antwoord forum is NIET van de politie. Dit forum is een persoonlijk initiatief van burgers met een interesse in de politie. Een aantal politiemensen zijn lid van het forum en graag bereid om uw vragen over de politie en haar werkzaamheden te beantwoorden. Zij doen dit in hun eigen tijd.

Registreren
Indien u van plan bent om vaker vragen te stellen is het handig als u zich registreert. U krijgt na registratie (en autorisatie door een beheerder) toegang tot een veel uitgebreider forum met verschillende subfora waarbinnen u uw vraag kunt stellen. Daarnaast stelt u bij de registratie eenmalig een gebruikersnaam in waardoor u niet steeds weer wat nieuws hoeft te verzinnen. Het enige wat u nodig heeft is een zelf te bedenken inlognaam, wachtwoord en een geldig emailadres.

Na uw registratie
Na uw registratie (en autorisatie) komt u in de groep 'nieuw geregistreerde leden' met een standaard profielafbeelding. Dit houdt in dat de eerste 10 berichten van u als lid aan goedkeuring onderhevig zijn. Deze goedkeuring volgt meestal vrij snel na het plaatsen.

Na de eerste 10 postings verdwijnt die goedkeuringseis en kunt u uw eigen profielafbeelding plaatsen.
L.J.B. ten Thije-Boonkkamp
Forummaster
Gesloten