Infopolitie: Vraag en Antwoord - Registratie

Door het bezoeken van “Infopolitie: Vraag en Antwoord” (hierna genoemd “wij”, “ons”, “onze”, “Infopolitie: Vraag en Antwoord”, “https://forum.infopolitie.nl”), ga je automatisch akkoord met de voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, bezoek of gebruik “Infopolitie: Vraag en Antwoord” dan niet langer. We hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen ons best doen om je hiervan tijdig op de hoogte te brengen, het is echter aan te raden om zelf de voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen. Ga je niet akkoord met deze wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van “Infopolitie: Vraag en Antwoord”. Blijf je gebruik maken van “Infopolitie: Vraag en Antwoord”, dan ga je automatisch akkoord met de wijzigingen en of toevoegingen.

Dit forum draait op phpBB. phpBB is een bulletinboardoplossing die is uitgebracht onder de “GNU General Public License v2” (hierna “GPL”) en kan gedownload worden via www.phpbb.com en via de Nederlandstalige website www.phpbb.nl. De phpBB-software maakt internetgebaseerde discussies mogelijk. phpBB Limited is niet verantwoordelijk voor wat wordt toegestaan of juist geweigerd als toelaatbare inhoud en/of gedrag. Meer informatie over phpBB kun je vinden op https://www.phpbb.com/ of de Nederlandstalige website www.phpbb.nl.

Je verklaart geen berichten te plaatsen die kwetsend, obsceen, vulgair, lasterlijk, haatdragend, dreigend, seksueel georiënteerd of enig ander materiaal bevat die de wetten van je eigen land, het land waar “Infopolitie: Vraag en Antwoord” is gehost of internationale wetgeving kunnen schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat je met onmiddellijke ingang en permanent wordt verbannen van dit forum. Tevens kan je provider worden ingelicht. De IP-adressen van alle berichten worden opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen waarborgen. Je gaat er mee akkoord dat “Infopolitie: Vraag en Antwoord” het recht heeft om ieder onderwerp te verwijderen, te wijzigen, te sluiten of te verplaatsen wanneer zij dit nodig achten. Als gebruiker ga je ermee akkoord, dat de informatie die je bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zónder je toestemming, kan “Infopolitie: Vraag en Antwoord” nóch phpBB verantwoordelijk worden gehouden voor een hackpoging die ertoe kan leiden dat de gegevens vrijkomen.

Je gaat akkoord met de regels die zijn samengesteld door de beheerders van dit forum.: Bekijk de regels van dit Forum