Gebruik Kennisbank


Beschrijving: Beschrijving gebruik kennisbank

Auteur: Frans
Datum: 07 dec 2017, 17:59
Weergaves: 10942
Categorie: Verkeer

Link naar artikel (BBCode [URL]): Kopie

[url=https://forum.infopolitie.nl/knowledgebase/article?k=1]Gebruik Kennisbank[/url]

Directe link: Kopie

https://forum.infopolitie.nl/knowledgebase/article?k=1

Commentaren: 1


Dit document zal ongetwijfeld nog gewijzigd gaan worden maar een eerste opzetje dan...

Ik heb vandaag de kennisbank geïnstalleerd samen met de groep "deskundigen" en het vakforum. Hiermee slaan we als het ware een "brug" tussen enerzijds de uniformleden, vaak mensen met een hele grote brok vakkennis en anderzijds de deskundige "burger" die niet onder de groep uniformleden valt.

De leden van de groep uniformleden, moderators, beheerders en deskundigen, allen kunnen de kennisbank vullen, wijzigen en artikelen verwijderen. Ik heb overal een log op staan. Niet om iemand op de vingers te tikken maar het is wel makkelijk om achteraf te zien wie welk artikel gewijzigd heeft, verwijderd heeft of aangevuld. Ik vertrouw erop dat de leden van deze groep "deskundig" genoeg is om goed met de verantwoordelijkheid om te gaan. Tegelijkertijd is de kennisbank een bron van kennis, gebruik het ook daarvoor. Zaken die je kwijt wil die je hier niet in kunt delen, zet ze niet hier neer maar in het vakforum of in het uniformledenforum.

Denk je dat een van de leden in aanmerking komt voor de groep "deskundigen", stuur de teamleider een PB, regelen we... ;)
Commentaren
Frans, Geplaatst: 07 dec 2017, 18:16   Berichtonderwerp: Re: [ Knowledge base ] Gebruik Kennisbank
Een eerste reactie...

Commentaren: 1 [Plaats een opmerking]