Stel uw vraag als Gast

In dit gedeelte kunt u een vraag stellen. Vragen die zijn beantwoord worden gesloten en komen automatisch in het archief terecht. Kijk dus eerst even in het archief.

Moderator: Moderatorteam

Forumregels
Dit forum is bedoeld voor de burger die vragen heeft over de politie. Normale vragen krijgen een normaal antwoord, scheldpartijen gaan rechtstreeks de prullenbak in.

Mocht u als bezoeker een vraag stellen of een antwoord geven, verzoeken wij u om uzelf in het veld gebruikersnaam een naam te geven. Dit komt het overzicht over wie wie is ten goede. Uiteraard hoeft dit niet uw eigen naam te zijn, als er maar iets staat om zo een onderscheid te maken tussen bezoekers die vragen en bezoekers die antwoorden.

Uw vraag zal niet direct in beeld komen. Een moderator zal uw geplaatste bericht eerst moeten goedkeuren.

We geven in het gastgedeelte korte en bondige antwoorden. Dit gedeelte is niet bedoeld voor uitgebreide discussies. Deze kunnen gevoerd worden in het deel voor geregistreerde gebruikers. Off-topic/Onzinberichten in het gastendeel worden zonder pardon verwijderd.

Als een vraag is beantwoord wordt deze gesloten en verplaatst naar het archief. Mocht u uw vraag dus niet meer terugvinden is de kans groot dat deze al is verplaatst naar het archief..
 • Aankondigingen
  Reacties
  Weergaves
  Laatste bericht
 • Onderwerpen
  Reacties
  Weergaves
  Laatste bericht

Terug naar de indexpagina

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten

Forumpermissies

Je kan nieuwe berichten plaatsen in dit forum
Je kan reageren op onderwerpen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten wijzigen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten verwijderen in dit forum
Je kan geen bijlagen plaatsen in dit forum